Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια, λιαστές ντομάτες και χαλλούμι

Υλικά
500 – 600 γρ. σπανάκι baby, πλυμένο και καλά στραγγισμένο
8-10 ντοματίνια, ολόκληρα, καλά πλυμμένα
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες σε λάδι, καλά στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
4 μανιτάρια πλευρώτους σε χοντρά κομμάτια
4 ραπανάκια ολόκληρα, καλά πλυμμένα
200 γρ. χαλούμι σε λεπτές φέτες
50 γρ. καρύδια, χοντροσπασμένα
λίγο ελαιόλαδο

Για τη βινεγκρέτ
2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού θυμάρι, ξερό
150ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την βινεγκρέτ: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε τη σαλάτα: Σε ένα φαρδύ μπολ βάζετε το σπανάκι, τα ντοματίνια, τις λιαστές ντομάτες και τα ραπανάκια. Ραντίζετε με τη μισή βινεγκρέτ και ανακατεύετε καλά με τα χέρια.
Βήμα 3
Ζεσταίνετε καλά το τηγάνι-ψηστιέρα. Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια και τις φέτες του τυριού. Τα βάζετε όλα μαζί στην καυτή ψηστιέρα και ψήνετε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα μεταφέρετε στη σαλατιέρα και ραντίζετε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ. Σκορπάτε τα καρύδια και σερβίρετε αμέσως.